El eSports CF Reus comença fort a les tres plataformes de la VFO

El eSports CF Reus Deportiu passarà unes bones festes de nadal a PS4 i Xbox gràcies als bons resultats aconseguits. A PC, mala sort per els de LeoMadiba.

A la Segona Divisió de la plataforma de Sony, l’equip comandat per Monobabu es menjarà els torrons com a líder de la competició amb 10 punts de 12 possibles. Els reusencs van arrencar la competició amb una apoteòsica remuntada davant Hammers United imposant-se per 2-3 als minuts finals. Vendaball no va poder treure cap punt de la visita a l’Estadi Municipal “virtual” a la segona jornada, on els roig-i-negres van imposar-se per 4-2. A la doble jornada, la victòria contra Heads UP, un dels favorits al títol de lliga, i l’empat al derbi català davant l’Espanyol els ha permès pujar al més alt de la classificació. A la tornada, duel de líders amb un interessant Gentlmen – Reus.

A Xbox, els de Thundar2k5 han firmat un bon inici a Primera Divisió i es situen sisens després de les quatre primeres jornades. Els triomfs, golejades davant l’Sporting de Gijón (0-5) i el Cadis (0-4), permeten els reusencs estar a la zona mitja-alta de la màxima categoria de la VFO a la plataforma de Microsoft. Partidàs a la tornada de vacances davant Lenovo Legion.

A PC, l’equip roig-i-negre marxa a l’aturada nadalenca a la novena posició de la Segona Divisió. Les victòries contra Spectrum Gaming i Oviedo Gaming situen als de LeoMadiba a una bon lloc donades les circunstàncies de l’inici de la lliga. Visitaran a Darktwitsted a la tornada, el dia 8 de gener.

 

Castellà

El eSports CF Reus Deportiu pasará unas buenas fiestas de navidad a PS4 y Xbox gracias a los buenos resultados conseguidos. PC, mala suerte para los de LeoMadiba.

En la segunda división de la plataforma de Sony, el equipo comandado por Monobabu se comerá los turrones como líder de la competición con 10 puntos de 12 posibles. Los reusenses arrancaron la competición con una apoteósica remontada ante Hammers United imponiéndose por 2-3 en los minutos finales. Vendaball no pudo sacar ningún punto de la visita al Estadio Municipal “virtual” en la segunda jornada, donde los rojo-y-negros se impusieron por 4-2. En la doble jornada, la victoria contra Heads UP, uno de los favoritos al título de liga, y el empate en el derbi catalán ante el Espanyol les ha permitido subir a lo más alto de la clasificación. A la vuelta, duelo de líderes con un interesante Gentlmen – Reus.

En Xbox, los de Thundar2k5 han firmado un buen inicio en primera división y se sitúan sextos tras las cuatro primeras jornadas. Los triunfos, goleadas ante el Sporting de Gijón (0-5) y el Cádiz (0-4), permiten los reusenses estar en la zona media-alta de la máxima categoría de la VFO en la plataforma de Microsoft. Partidazo en la vuelta de vacaciones ante Lenovo Legion.

En PC, el equipo rojinegro se va al parón navideño en la novena posición de la segunda división. Las victorias contra Spectrum Gaming y Oviedo Gaming sitúan los de LeoMadiba en un buen lugar dadas las circunstancias del inicio de la liga. Visitarán a Darktwitsted a la vuelta de Reyes, el día 8 de enero.

 

 

Author: Alex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *