L’Espanyol, tant a Ps4 com a Xbox, tanca unes primeres 4 jornades per recordar

A la plataforma de Sony, tot i patir una primera derrota davant Ferrol a l’estrena de l’Espanyol a aquesta temporada per 1-2, l’equip marxa a l’aturada nadalenca situat a la quarta posició de la Segona Divisió.

Pel que fa al segon partit, el primer derbi català de la temporada, ha caigut del costat blanc-i blau. Arribava l’Espanyol al Nou Estadi “virtual” de Tarragona amb la necessitat de donar un cop a sobre de la taula davant un Nàstic que va començar molt fort ahir després de vèncer a Vendaball a domicili. Arribar i moldre per a els periquitos, que han dominat el matx de principi a fi.
Al minut 16, Luca posava el 0-1 al marcador a pilota aturada i deixava patents les intencions dels de Cornellà. Coprat, després del descans i també amb una jugada de laboratori, situava el 0-2 a l’electrònic d’un equip blanc-i-blau que s’estava mereixent els gols. Lukeku, ben avançada la segona part, firmava un doblet per sentenciar als de Checa, que no han tingut un bon partit. El millor jugador del partit ha estat Coprat, que ha quallat una gran actuació.

Al segon derbi català de la temporada a PS4, a l’RCDE Stadium virtual s’ha vist un duel prou igualat entre blanc-i-blaus i reusencs. Als primers minuts de joc, ambdós equips han buscat la possessió i el joc ha estat poc fluid. No obstant, una bona centrada d’Antomanu l’ha rematada Vidi de cap per posar el 0-1 al marcador. Desgraciadament, el gol no ha tingut validesa per falta anterior. Per sort pels reusencs, Vidi1994 tornaria a tenir una bona ocasió i, aquest cop, l’aprofitaria per fer el 0-1.

Amb l’Espanyol buscant l’empat a la segona part, ha emergit la figura de Lukeku per establir el 1-1 al minut 61. A partir d’aquí, el marcador ja no es mouria i els dos equips signarien taules.
Els de Coprat han arrodonit el bon inici de lliga en golejar per 0-4 a Vendaball, equip que, curiosament, s’ha enfrontat als tres catalans a les tres primeres jornades, perdent els tres partits.

A Xbox, tercer classificat

Els periquitos han signat un inici de lliga perfecte i es postulen com a candidats a tot a aquesta Primera Divisió. Els de Pupen7 van passar per sobre del Reial Saragossa amb un històric 0-8 – el marcador més alt vist mai a Primera Divisió- que va ser premonitori de tot el que vindria.

El CF Reus de Thundar2k5 tampoc va ser rival per els espanyolistes, que van despatxar als reusencs per 2-4. Per arrodonir la seva marxa triomfal per la divisió, es van imposar a la tercera jornada a Reala VFO, però no van poder vencer al Llevant, que es va imposar al RCDE Stadium per 0-1.

 

Castellà 

El Espanyol, tanto en PS4 como en Xbox, cierra unas primeras 4 jornadas para recordar

En la plataforma de Sony, a pesar de sufrir una primera derrota ante Ferrol al estreno del Espanyol en esta temporada por 1-2, el equipo se va al parón navideño situado en la cuarta posición de la segunda división.

En cuanto al segundo partido, el primer derbi catalán de la temporada, ha caído del lado blanquiazul. Llegaba el Espanyol en el Nuevo Estadio “virtual” de Tarragona con la necesidad de dar un golpe encima de la mesa ante un Nàstic que empezó muy fuerte ayer tras vencer a Vendaball a domicilio. Llegar y besar el santo para los periquitos, que han dominado el partido de principio a fin.
En el minuto 16, Luca ponía el 0-1 en el marcador a balón parado y dejaba patentes las intenciones de los de Cornellà. Copra, tras el descanso y también con una jugada de laboratorio, situaba el 0-2 en el electrónico de un equipo blanquiazul, azul que se estaba mereciendo los goles. Lukeku, bien avanzada la segunda parte, firmaba un doblete para sentenciar a los de Checa, que no han tenido un buen partido. El mejor jugador del partido ha sido Coprat, que ha cuajado una gran actuación.

En el segundo derbi catalán de la temporada en PS4, al RCDE Stadium virtual ha visto un duelo muy igualado entre blanquiazul y reusenses. En los primeros minutos de juego, ambos equipos han buscado la posesión y el juego ha sido poco fluido. Sin embargo, un buen centro de Antomanu lo ha rematado Vidi de cabeza para poner el 0-1 en el marcador. El gol no ha tenido validez por falta anterior. Por suerte para los reusenses, Vidi1994 volvería a tener una buena ocasión y, esta vez, la aprovecharía para hacer el 0-1.
Con el Espanyol en busca del empate en la segunda parte, ha emergido la figura de Lukeku para establecer el 1-1 en el minuto 61. A partir de ahí, el marcador ya no se movería y los dos equipos firmarían tablas.
Los de Coprat han redondeado el buen inicio de liga al golear por 0-4 en Vendaball, equipo que, curiosamente, se ha enfrentado a los tres catalanes en las tres primeras jornadas, perdiendo los tres partidos.

En Xbox, tercer clasificado

Los periquitos han firmado un inicio de liga perfecto y se postulan como candidatos a todo en esta primera división. Los de Pupen7 pasaron por encima del Real Zaragoza con un histórico 0-8 – el marcador más alto visto en primera división- que fue premonitorio de todo lo que vendría en las siguientes jornadas.

El CF Reus de Thundar2k5 tampoco fue rival para los españolistas, que despacharon a los reusenses por 2-4. Para redondear su marcha triunfal por la división, se impusieron en la tercera jornada a Reala VFO y sumaron 3 victorias en 3 partidos, hasta que la visita del Levante truncó la racha perica. Los valencianos se impusieron en el RCDE Stadium por 0-1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *