Desprès de les quatre primeres jornades de lliga, arriba l’aturada l’ aturada Nadalenca a la competició. Després de portar-vos les cròniques dels equips de les divisions més altes, toca repassar els inicis d’alguns dels nostres equips Catalans en les seves respectives categories

Comencem  el nostre repàs amb la Pobla eSports. Els de la Pobla de Mafumet no han començat amb bon peu a la Tercera Divisió de PS4. Els de Besieger13 son cuers amb un empat i tres derrotes, que no fan justícia amb el nivell real de l’equip. Després de vacances, hauran d’enfrontar-se a Gaineko per intentar sumar la primera victòria.

Baixem fins a la Cinquena Divisió, concretament al grup A, on competeix el C.E. Altafulla. En un inici bastant complicat, els Tarragonins es troben situats en penúltima posició, amb dos punts, provinents de dos empats davant Xgaming i Efficiency team. Un resultat injust, ja que en qualsevol d’aquets dos partits podrien haver tornat amb els 3 punts a la butxaca. A la tornada s’enfrontaran al FC Chapa Chapa, on buscaran la seva primera victòria.

Passem ara al grup B, on ens trobem al CE Constantí. Situats a la part alta de la classificació, empaten a punts amb Frankotiradores i The Only Ones en la lluita per la tercera plaça. Els de sesplu8, màxim MVP de la lliga, han guanyat tres dels quatre partits jugats. Cal destacar el paper de Mario Muñoz, màxim assistent de la competició amb 6 passades de gol. Al tornar de vacances, l’equip s’enfrontarà a XXDreamTeamXX amb la intenció de seguir en la part noble de la lliga.

Acabem la Cinquena Divisió amb una menció especial per a un conjunt invicte, que ha guanyat els quatre partits que ha disputat, com és la UE Sant Andreu. Els de BeltryHD han enllestit un inici de temporada perfecte, on no han mostrat debilitats i s’han emportat els dotze punts que els col·loquen com a líders, mostrant-nos així la seva candidatura per a emportar-se el títol. Cal destacar l’actuació del Killer de l’equip, Bymelxx99, que es troba al capdavant de la classificació dels golejadors amb 7 gols, i a Japg8, màxim assistent de l’equip amb 4 passades de gol. En la tornada, s’enfrontaran a Hornets VFC amb la intenció de mantenir-se invictes.

Encara que canviem de divisió, seguim amb un altre equip Català invicte, el Santfeliuenc F.C eSports. Els de Javihonorato han aconseguit el ple de victòries en 4 partits on només han encaixat un gol en la primera jornada contra Typhoons MG. En les següents jornades van deixar la porteria a 0 , mostrant una gran solidesa defensiva. Els de Sant Feliu han demostrat un bon compromís enrere, però al davant no van gens malament, on en 4 partits han marcat la xifra de 8 gols, amb la figura destacada de V9Oscar, que en porta la meitat. Al tornar jugaran contra King Batuta, on buscaran continuar en ratxa.

Passem ara al grup H, on ens trobem al UE Llagostera eSports a mitja taula amb quatre punts. Un inici contradictori segons el joc que exhibeix l’equip, ja que en alguns d’aquets partits han merescut més, com per exemple en el duel amb Espartanos VFO. El conjunt gironí dirigit per Fantàstico-1 s’enfrontarà als invictes de la lliga, Futbol Lindo, on intentaran donar la campanada i situar-se més amunt en la taula.

Finalment, tanquem aquesta crònica general amb l’AE Piera eSports. Els Pierencs, desprès de cinc jornades, es situen en una merescuda cinquena posició, a falta de jugar un parit. En el que ha sigut un bon inici de competició, els de Trujillofermin45 han sumat 13 dels 18 punts possibles, amb només un empat. A la tornada, s’enfrontaran amb Galactic Raiders 09, on buscaran la victoria per seguir a la zona alta de la classificació.

 

 

Castellà

Después de las cuatro primeras jornadas de liga, llega el parón navideño a la competición, y tras ofreceros las crónicas de los equipos de las divisiones más altas, toca repasar los inicios de algunos de nuestros equipos Catalanes en sus respectivas categorías.

Empezamos nuestro repaso con la Pobla eSports. Los de la Pobla de Mafumet no han comenzado con buen pie en la tercera división de PS4. Los de Besieger13 son colistas con un empate y tres derrotas, que no hacen justicia con el nivel real del equipo. Después de vacaciones, deberán enfrentarse a Gaineko para intentar sumar la primera victoria.

Bajamos hasta la quinta división, concretamente al  grupo A, donde compite el C.E. Altafulla. En un inicio bastante complicado, los tarraconenses se encuentran situados en penúltima posición, con dos puntos, provenientes de dos empates ante Xgaming y Efficiency team. Un resultado injusto, ya que en cualquiera de estos dos partidos podrían haber vuelto con los 3 puntos en el bolsillo. A la vuelta se enfrentarán al FC Chapa Chapa, donde buscarán su primera victoria.

Pasamos ahora al grupo B, donde nos encontramos al CE Constantí, situado en la parte alta de la clasificación, empatado a puntos con Frankotiradores y The Only Ones en la lucha por la tercera plaza. Los de Sesplu8, máximo MVP de la liga, han ganado tres de los cuatro partidos jugados. Cabe destacar el papel de Mario Muñoz, máximo asistente de la competición con 6 pases de gol. Al regresar de vacaciones, el equipo se enfrentará a XXDreamTeamXX con la intención de seguir en la parte noble de la liga.

Acabamos la quinta división con una mención especial para un conjunto invicto, que ha ganado los cuatro partidos que ha disputado, como es la UE Sant Andreu eSports. Los de BeltryHD han firmado un inicio de temporada perfecto, donde no han mostrado debilidades y se han llevado los doce puntos que los colocan como líderes, mostrándonos así su candidatura para llevarse el título. Cabe destacar la actuación del Killer del equipo, Bymelxx99, que se encuentra al frente de la clasificación de los goleadores con 7 goles, y la de Japg8, máximo asistente del equipo con 4 pases de gol. En la vuelta, se enfrentarán a Hornets VFC con la intención de mantenerse invictos.

Aunque cambiamos de división, seguimos con otro equipo Catalán invicto, el Santfeliuenc F.C eSports. Los de Javihonorato han conseguido el pleno de victorias en 4 partidos donde sólo han encajado un gol en la primera jornada contra Typhoon MG. En las siguientes jornadas dejaron la portería a cero ,mostrando una gran solidez defensiva. Los de Sant Feliu han demostrado un buen compromiso atrás, pero delante no van nada mal, donde en 4 partidos han marcado la cifra de 8 goles, con la figura destacada de V9Oscar, que lleva la mitad. Al volver jugarán contra King Batuta, donde buscarán continuar en racha.

Pasamos ahora al grupo H, donde nos encontramos en el UE Llagostera eSports en media tabla con cuatro puntos. Un inicio contradictorio según el juego que exhibe el equipo, ya que en algunos de estos partidos han merecido más, como por ejemplo en el duelo con Espartanos VFO. El conjunto gerundense dirigido por Fantástico-1 se enfrentará a los invictos de la liga, Fútbol Lindo, donde intentarán dar la campanada y situarse más arriba en la tabla.

Finalmente, cerramos nuestro repaso con la AE Piera deportivo. Los pierenses, después de cinco jornadas, se sitúan en una merecida quinta posición, a falta de jugar un parido. En el que ha sido un buen inicio de competición, los de Trujillofermin45 han sumado 13 de los 18 puntos posibles, con sólo un empate. A la vuelta, se enfrentarán con Galactic Raiders 09, donde buscarán la victoria para seguir en la zona alta de la clasificación.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *