UE Sant Andreu eSports i Santfeliuenc eSports han firmat un inici perfecte. Els Andreuencs, a Cinquena Divisió, s’han mostrat intractables aconseguint quatre victòries en les quatre primeres jornades.Els de Sant Feliu han arribat també a la xifra mágica dels 12 punts.

Per part quadribarrada, els de Beltry es van imposar a la primera jornada per 4-1 a Torrewolves, per 2-3 a Espectro eSports a la segona i, a la doble jornada del passat dimecres, van vèncer a Guardia de la Noche per 5-2 i a Spanish Legends, vells coneguts de la UESA eSports de la pasada temporada a Sisena Divisió, per 0-2.

Una categoría per sota de la UE Sant Andreu trobem al Santfeliuenc eSports, situat al grup G. Els blanc-i-blaus, que van ser desens a la passada temporada també a 6ª Divisió, van a per totes en aquesta nova campanya i encara haurem de veure quin és el seu sostre. En la primera jornada, els de Sant Feliu es van imposar sense problemes a Typhoons MG per 1-4. En les tres jornades següents, la secció virtual de l’equip del grup 5 de la Tercera Divisió espanyola no va encaixar cap gol, pero en va marcar només quatre. D’altra banda, els del Llobregat han quedat exents de la primera ronda de la Copa Totto per anar líders del seu grup.

Així doncs, tant andreuencs com santfeliuencs han fet els deures abans de nadal i podràn pasar unes bones vacances per agafar forçes de cara a les següents jornades.

 

 

Castellà

 

UE Sant Andreu eSports y Santfeliuenc eSports han firmado un inicio perfecto. Los andreuencs, en Quinta División, se han mostrado intratables consiguiendo cuatro victorias en las cuatro primeras jornadas. Los de Sant Feliu han llegado también a la cifra mágica de los 12 puntos.

Por parte cuatribarrada, los de Beltry se impusieron en la primera jornada por 4-1 a Torrewolves, por 2-3 a Espectro eSports en la segunda y, en la doble jornada del pasado miércoles, vencieron a Guardia de la Noche por 5 -2 y a Spanish Legends, viejos conocidos de la UESA eSports de la pasada temporada en Sexta División, por 0-2.

Una categoría por debajo de la UE Sant Andreu encontramos al Santfeliuenc eSports, situado en el grupo G. Los blanquiazules, que fueron décimos en la pasada temporada también en 6ª División, van a por todas en esta nueva campaña y todavía tendremos de ver cuál es su techo. En la primera jornada, los de Sant Feliu se impusieron sin problemas a Typhoon MG por 1-4. En las tres jornadas siguientes, la sección virtual del equipo del grupo 5 de la Tercera División española no encajó ningún gol, pero marcó sólo cuatro.

Así pues, tanto andreuencs como santfeliuenses han hecho los deberes antes de navidad y podrán pasar unas buenas vacaciones para coger fuerzas de cara a las siguientes jornadas.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *