Desprès del repàs que vam fer a la temporada del C.E Constantí eSports, continuem amb aquesta secció parlant d’un club que, encara ser debutant a la VFO, es va alçar campió de la seva divisió; i no és altre que la UE Sant Andreu eSports.

En la seva primera temporada a la VFO, l’equip Andreuenc va assolir una molt ben treballada primera posició al grup D de la sisena divisió, superant a conjunts forts com No Hair FC, Balasty City o Forout. Cal esmentar que era un grup de grans contrasts, ja que encara haver-hi grans contrincants, la part baixa de la taula estava poblada d’equips retirats, cosa que no treu mèrit al triomf final, si no al contrari. Al no estar tots els participants, el fet de ser regular a una lliga tan inestable, i més com ho va fer la UESA, perdent només un partit en tota la temporada, afegeix més valor si cap al seu títol de lliga.

L’equip ,fundat per BeltryHD i Animal734, els dos capitans, va iniciar la temporada amb la gran incògnita de com funcionaria el projecte, ja que la majoria de jugadors que militaven a les files de la UE Sant Andreu eSports eren debutants a la competició. Al pas de les jornades, el conjunt quatribarrat anava sortint reforçat per les victòries i adquirint fortalesa tant ofensiva com defensivament, ja que cal recordar que no només ha sigut el segon conjunt més golejador amb 49 gols, desprès de No Hair FC que en va fer 50, si no que també ha sigut l’equip que ha mantingut la seva porteria a 0 més vegades, concretament en un total de 9 . Els Andreuencs vàren guanyar la lliga a quatre jornades del final, moment en el qual van perdre l’únic partit de la temporada per 0-3.

Des de FDC els desitgem un bon segon any, en aquest cas a cinquena divisió, gràcies a l’ascens aconseguit, i esperem cobrir el seus èxits en aquesta nova temporada, i que en siguin molts més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *