Un grup de jugadors, sota el compte de twitter @VFOCatalunya, i FDC, impulsen una reunió de jugadors catalans de la VFO per a conèixer-nos i disputar un partit de germanor

Després de que l’iniciativa del jugador de Golden Hawks, @BaptistaoGH, secundada pels companys de La Escuadra, tingués un gran éxit a Madrid, des de FDC ens sumem a la organització d’una reunió de jugadors catalans a la competició. Encara s’han de definir data i emplaçament, però ens agradaría comptar amb tots vosaltres.

Si esteu interessats, escriviu a futdigicat@gmail.com o al nostre compte de twitter. Així podreu formar part del grup de Whatsapp al que ja s’han unit molts jugadors i personalitats de la comunitat.

Animeu-vos!

 

Castellà

Un grupo de jugadores, bajo la cuenta de twitter @VFOCatalunya, y FDC, impulsan una reunión de jugadores catalanes de la VFO para conocernos y disputar un partido de hermandad

Después de que la iniciativa del jugador de Golden Hawks, @BaptistaoGH, secundada por los compañeros de La Escuadra, tuviese un gran éxito en Madrid, desde FDC nos sumamos a la organización de una reunión de jugadores catalanes en la competición. Aunque aun debe de definirse fecha y emplazamiento, nos gustaría contar con todos vosotros.

Si estás interesado, escribe a futdigicat@gmail.com o a nuestra cuenta de twitter. Así podrás formar parte del grupo de Whatsapp al que ya se han unido muchos jugadores y personalidades de la comunidad.
Animaos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *