Els partits de Nàstic, Reus i Pobla, el rumb de Sant Andreu i Santfeliuenc i molt més, en El Vallenc d’avui

En la nostra segona aparició a El Vallenc us parlem de les actuacions de Nàstic, Reus i Pobla de Mafumet. També dediquem un espai a la bona arrancada de la UE Sant Andreu eSports i del Santfeliuenc CF eSports. Per acabar, anunciem Bymelxx, davanter andreuenc, com el millor jugador de la semana amb 7 gols en 4 partits.

Castellà

En nuestra segunda aparición en El Vallenc os hablamos de los partidos de Nàstic, Reus y Pobla de Mafumet. También dedicamos un espacio al buen arranque de la UE Sant Andreu eSports y del Santfeliuenc CF deportivo. Por último, anunciamos a Bymelxx, delantero andreuenc, como el Mejor jugador de la semana con 7 goles en 4 Partidos.

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *