Repassem la temporada anterior: Santfeliuenc F.C eSports

Obrim avui la nostra secció de repàs sobre la temporada anterior, parlant ara d’un club històric com és el Santfeliuenc F.C eSports, que debutava aquest any a la competició de la VFO i ho ha fet de manera notable.

Encara quedar enquadrat en un grup dur, amb equips tan complicats com Xxdream Teamxx, Real Champion o Kditstas 1910, els quals han assolit una bona puntuació, els de Sant Feliu de Llobregat han obtingut una 8a plaça en el grup E de la Sisena Divisió, que per ser el seu primer any jugant a nivell professional, ens deixa un bon sabor de boca en vers les temporades futures.

L’equip va començar amb grans dubtes desprès dels primers partits, on van patir golejades i van puntuar en només dos dels cinc primers enfrontaments, amb una victòria i un empat. Al pas de les jornades, els de Javi Honorato van guanyar confiança i van començar a remuntar el vol, plantant cara a equips més forts i realitzant bones actuacions. Al final de la temporada i com ja hem avançat abans, van aconseguir el 8é lloc amb el total de 35 punts, bastant lluny dels 53 que marcaven els play-offs i el tercer lloc, on es trobava Kdistas 1910, que va quedar darrere de Real Champions i Xxdream Teamxx, que empatats a punts van haver de desempatar mitjançant el goal average, d’on en va sortir vencedor Xxdream Teamxx.  Això és una bona mostra de com d’igualada estava una competició on els del Baix Llobregat han fet un bon paper.

A FDC ens honora poder cobrir la actualitat del  Santfeliuenc F.C eSports, i els desitgem una segona temporada a VFO plena d’èxits, dels quals nosaltres segur informarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *