Bymelxx, jugador destacat de la segona setmana d’VFO

Bymelxx, màxim golejador de les cinc divisions principals en PS4, millor jugador de la setmana

El davanter asturià, militant en la UE Sant Andreu eSports, ha aconseguit set gols en aquesta segona setmana de la competició que el consagren com el màxim golejador de les grans lligues a la plataforma de Sony amb 14 gols amb 8 jornades. Amb els seus gols, els andreuencs han aconseguit 21 punts de 24 possibles. Els de BeltryHD lideren la seva divisió.

Ja en la passada temporada va ser peça clau del títol de Lliga a Sisena divisió, amb 11 gols en 19 partits. No obstant això, aquesta campanya s’ha desfermat amb 14 gols en tan sols 8 jornades i apunta a batre rècords golejadors sense parangó en la competició. Un dels “jugadors franquícia” del Sant Andreu que, d’altra banda, té clar que no es mourà del conjunt català independentment de les ofertes que li arribin.

 

Castellà

Bymelxx, máximo goleador de las cinco divisiones principales en PS4, mejor jugador de la semana

El delantero asturiano, militando en la UE Sant Andreu eSports, ha conseguido siete goles en esta segunda semana de la competición que lo consagran como el máximo goleador de las grandes ligas en la plataforma de Sony con 14 goles con 8 jornadas. Con sus goles, los andreuenses han conseguido 21 puntos de 24 posibles. Los de BeltryHD lideran su división.

Ya en la pasada temporada fue pieza clave del título liguero en Sexta división, con 11 goles en 19 partidos. No obstante, esta campaña se ha desatado con 14 goles en tan sólo 8 jornadas y apunta a batir récords goleadores sin parangón en la competición. Uno de los “jugadores franquicia” del Sant Andreu que, por otro lado, tiene claro que no se va a mover del conjunto catalán independientemente de las ofertas que le lleguen.

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *