Setmana important pel RCD Espanyol eSports

L’equip de PS4 té dos duels directes, mentre que el d’Xbox juga davant equips que té per sobre a la clasificació

El líder de la Segona Divisió de la plataforma de PS4, el RCD Espanyol eSports, té una oportunitat d’or per ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació. I és que aquesta setmana disputa tres partits, dos d’ells davant rivals directes. Després de la gran arrencada i els últims grans resultats -suma dos partits sense encaixar un sol gol-, els blanc-i-blaus afronten uns dies clau. Després d’un duel relativament senzill davant el cuer de la taula, un UCAM Múrcia que tan sols suma un punt, s’enfrontarà al tercer classificat, un Lugo que té quatre punts menys que els espanyolistes, i al seu perseguidor més immediat, el València: els xe estan a un triomf d’igualar amb l’Espanyol, en el que serà, sobre el paper, un dels duels més atractius dels disputats fins al moment.

Contrasta amb el bon moment de l’equip de PS4 la irregular temporada de l’equip de Xbox, novè amb nou punts. Els periquitos tenen una setmana molt complicada, ja que es veuran les cares amb el tercer classificat, el Vila-real; amb el líder de la Primera Divisió, el Philips Hue; i amb un Betis que és sisè amb quatre punts més. Després de quatre derrotes consecutives i tres partits seguits sense veure porta, el ‘Tourmalet’ arriba en el pitjor moment, encara que donar la sorpresa i guanyar a qualsevol dels primers clasificats de la categoria seria donar un gran cop sobre la taula.

 

Castellà

El líder de la Segunda División de la plataforma de PS4, el RCD Espanyol eSports, tiene una oportunidad de oro para ampliar su ventaja al frente de la clasificación. Y es que esta semana disputa tres encuentros, dos de ellos ante rivales directos. Tras el gran arranque liguero y los últimos grandes resultados –suma dos encuentros sin encajar un solo gol-, los blanquiazules afrontan unos días clave. Tras un  duelo relativamente sencillo ante el colista de la tabla, un UCAM Murcia que tan solo suma un punto, se medirá al tercer clasificado, un Lugo que tiene cuatro puntos menos que los espanyolistas, y a su perseguidor más inmediato, el Valencia: los che están a un triunfo de igualar con el Espanyol, con lo que será, sobre el papel, uno de los duelos más atractivos de los disputados hasta el momento.

Contrasta con el buen momento del equipo de PS4 la irregular temporada del equipo de Xbox, noveno con nueve puntos. Los pericos tienen una semana de aúpa, puesto que se verán las caras con el tercer clasificado, el Villarreal; con el líder de la Primera División, el Philips Hue; y con un Betis que es sexto con cuato puntos más. Después de cuatro derrotas consecutivas y tres partidos seguidos sin ver puerta,  el Tourmalet llega en el peor momento, aunque dar la sorpresa y ganar a alguno de los gallitos de la categoria sería dar un gran golpe sobre la mesa.

 

Author: Carlos Fanlo

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *