Besieger13, jugador de la setmana

El davanter pobletà, un dels capitans de l’equip, escollit jugador de la setmana

No ha estat el màxim golejador dels equips catalans, tampoc el màxim assistent o el jugador amb més MVP. En canvi, el capità de la Pobla eSports és la imatge de la perseverància quan les coses no surten com es voldria.

El seu hattrick davant Imperium FC i el seu gol a R3x donaven als poblencs sis punts vitals per a sortir del més profund de la Tercera Divisió. Aportacions de valor incalculable per l’equip que tot i la derrota amb Neverback Gaming ha aconseguit sortir de la mala dinàmica i començar a imposar el seu joc. El davanter poblenc ha estat la punta de llança dels seus i això el fa mereixedor d’aquest premi com a jugador més destacat de la setmana

 

Castellà

No ha sido el máximo goleador de los equipos catalanes, tampoco el máximo asistente o el jugador con más MVP. En cambio, el capitán de la Pobla eSports es la imagen de la perseverancia cuando las cosas no salen como se quisiera.

Su hattrick ante Imperium FC y su gol a R3x daban a los poblenses seis puntos vitales para salir de lo más profundo de la Tercera División. Aportaciones de valor incalculable para el equipo que a pesar de la derrota con Neverback Gaming ha conseguido salir de la mala dinámica y empezar a imponer su juego. El delantero ha sido la punta de lanza de su equipo y esto lo hace merecedor de este premio como jugador más destacado de la semana

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *