Fluixa setmana i massa gols encaixats

Les jornades 12, 13 i 14 deixen un balanç força negatiu pels equips catalans de 5a, 6a i 7a divisió. En una setmana anòmala amb pocs partits i errors de servidors a PS4, els nostres equips afluixen en defensa i es deixen uns quants punts pel camí.

POBLA

Curiós el cas de la Pobla de Besieger13 i companyia. En la que potser era la setmana més important de la temporada, els pobletans van caure davant GG System i HCDestroyers (últim i tercer per la cúa, mentre que la Pobla és penúltima) i van vencer al líder per 3-4.

Gran triomf d’amor propi davant un dels millors de la categoria, pero derrotes poc entenibles amb rivals directes. Això podría perjudicar enormement als de la Pobla de Mafumet per qüestions de goal average particular en cas d’un possible descens, quelcom catastròfic pel projecte dels del Camp de Tarragona

UESA

Una vegada més el Sant Andreu comença la setmana amb l’objectiu de defensar el liderat. Aquest dilluns ha vist com el seu rival de la jornada 12, Druidas e-Sports es retirava abans d’hora i renunciava a jugar. D’aquesta manera els catalans van sumar un nou triomf sense haver de disputar el partit.

Les següents dues jornades es varen disputar de manera consecutiva en dimecres degut a problemes tècnics dels servidors que van afectar a la majoria dels partits. Aquesta doble jornada va resultar molt negativa per la UESA. En el primer partit, corresponent a la 13a jornada s’enfrontava a l’equip trampa de la lliga, que ja vàrem avisar de la seva fama de “matagegants”, l’Athletic Reds. Per sorpresa dels catalans es van veure derrotats per 1-2 i van deixar escapar el liderat, actualment en mans del Espectro ESports.

El segon partit de la jornada doble no va anar gaire millor. És difícil dir fins a quin punt van acabar tocats anímicament els jugadors del Sant Andreu, però no hi havia temps per la reflexió, un altre partit de lliga esperava. Aquest cop el rival era el Torrewolves FC i el partit va acabar amb un empat a 1 que tampoc va deixar bon regust als catalans ja que volien tornar a sumar una victòria ràpidament que els permetés mirar de recuperar el liderat.

Constantí

El Constantí comença la setmana amb un poderós com de puny sobre la taula. En un partit molt equilibrat contra un rival directe com era el Xerez DFC Esports, els catalans es van fer amb una importantíssima victòria per 3-2. El Constantí millora cada setmana, ja és l’equip màxim anotador de la lliga i té les primeres places a tocar.

Igual que el Sant Andreu i la majoria d’equips de PS4, el Constantí va haver d’afrontar dimecres els partits de les jornades 13 i 14. El primer de la nit enfrontava al Constantí amb Southern Lions i va acabar amb victòria catalana per la mínima 0-1. El Constantí sumava així dues victòries en els dos partits de la setmana i encarava el tercer i últim partit amb l’ambició d’aconseguir ple de victòries.

Però la setmana no va acabar amb ple de victòries del Constantí. En un altre partit ajustat, el Constantí va caure derrotat 1-0 per l’Elit Legends FC. Tot i la derrota el Constantí tanca una bona setmana que li permet mantenir-se en quarta posició i tenir ben a prop els primers classificats.

Altafulla

La jornada 12 es presentava complicada pels altafullencs, jugaven contra el líder de la lliga, l’Athans GT. El líder va demostrar amb solvència perquè es manté en la primera plaça tantes jornades. L’Altafulla va arribar a marcar un gol que va ser insuficient per fer front al poderós rival que s’emportaria al victòria per 3-1.

Les altres dues jornades restants de la setmana, jugades de manera consecutiva el dimecres, no van anar millor, de fet van rebre dues golejades per tancar una nefasta setmana. En el partit corresponent a la 13a jornada els altafullencs jugaven contra el Showtime FC. Els catalans van caure per un resultat final de 4-1 i es mantenien penúltims a la classificació.

Sense temps per lamentar-se l’Altafulla jugava de nou, aquest cop contra el cuer i únic equip que no havia sumat cap victòria en lliga. Semblava l’ocasió perfecta per a tornar a sumar una victòria i avançar un lloc a la classificació, però el partit va acabar en tragèdia. Va ser un partit molt contundent en gols però també en faltes, fins a 6 targetes grogues van veure els jugadors de X Gaming, que es van endur el duel per golejada 0-4.

Santfeliuenc

Atenent únicament al rival de la jornada i al resultat podríem dir que ha estat una mala jornada 12a jornada pels santfeliuencs, però analitzant de manera global la resta de partits queda la sensació de no ser tant una mala jornada, sinó de bon punt i llàstima de no haver-ne estat 3. L’inesperat empat a 3 del Santfe amb l’Inthesky seguia mantenint als catalans com a líders i deixava la classificació més ajustada que mai a la part superior.

L’empat de la jornada anterior va servir de tot d’atenció al Santfeliuenc: si volien guanyar al RBB Supporters, el plat fort de la setmana, havien de jugar amb màxima concentració. I així va ser, el Santfe va sortir endolladíssim des del xiulet inicial i va mostrar la seva superioritat en el camp. El duel directe pel liderat de la lliga es va saldar amb un resultat de 2-0 a favor dels catalans, deixant unes sensacions magnífiques durant el partit.

Amb la moral alta, el Santfe afrontava la 14a jornada contra el Typhoons MG. Però de seguida es van trobar amb un rival difícil de dominar i amb ganes de plantar cara al líder. Després d’un encontre igualat els dos equips es van repartir els punts amb el resultat final de 2-2. L’empat suposa un cop anímic pel Santfeliuenc que veu com darrerament li costa encadenar victòries seguides i veu perillar el liderat.

Piera

El Piera tenia una setmana plàcida on només dijous disputaria partit de lliga. El partit corresponent a la 12a jornada havien de jugar contra el Girocosmos i el de la 13a contra MMC FIFA Team. Tots dos equips rivals estan desqualificats de la competició i per tant  ambdós partits computen com a victòries 1-0 pels catalans.

Potser per falta de partits oficials, una mica de relaxació veient que tenien lluny al rival en la classificació, excés de confiança per la bona ratxa encadenada per l’equip o fins i tot una mica de cada, però en qualsevol cas el Piera no ha pogut sumar els 3 punts contra The Project FC. El partit ha acabat 1-1 i no es pot dir que sigui un mal punt, però els pierencs estaven en ratxa i sumant de tres en tres per apuntar a les primeres posicions i aquest puntet els pot fer recular lleugerament.

 

 

Castellano

Floja semana y demasiados goles encajados

Las jornadas 12, 13 y 14 dejan un balance bastante negativo para los equipos catalanes de 5ª, 6ª y 7ª división. En una semana anómala con pocos partidos y errores de servidores en PS4, nuestros equipos aflojan en defensa y se dejan puntos por el camino.

 

POBLA

Curioso el caso de la Pobla de Besieger13 y compañía. En la que quizás era la semana más importante de la temporada, los aldeanos cayeron ante GG System y HCDestroyers (último y tercero por la cola, mientras que la Puebla es penúltima) y vencieron al líder por 3-4.
Gran triunfo de amor propio ante uno de los mejores de la categoría, pero derrotas poco justificables con rivales directos. Esto podría perjudicar enormemente a los de la Pobla de Mafumet por cuestiones de goal average particular en caso de un posible descenso, algo catastrófico para el proyecto de los del Campo de Tarragona

 

UESA

Una vez más el Sant Andreu comienza la semana con el objetivo de defender el liderato. Este lunes ha visto como su rival de la 12ª jornada, Druidas e-Sports se retiraba prematuramente de la competición. De esta forma los catalanes sumaron un nuevo triunfo sin tener que disputar el partido.

Las siguientes dos jornadas se disputaron de manera consecutiva en miércoles debido a problemas técnicos en los servidores que afectaron a la mayoría de los partidos. Esta doble jornada acabó siendo muy negativa para la UESA. En el primer partido, correspondiente a la 13ª jornada se enfrentaban al equipo trampa de la liga, que ja avisamos en su momento de la fama de “matagigantes”, el Athletic Reds. Para sorpresa de los catalanes se vieron derrotados por 1-2 y vieron como se les escapaba el liderato, actualmente en manos del Espectro eSports.

El segundo partido de la jornada doble no fue mucho mejor. Es difícil saber hasta qué punto afectó anímicamente a los jugadores del Sant Andreu, pero no había tiempo para la reflexión, otro partido de liga esperaba. Esta vez el rival era el Torrewolves FC y el partido acabó en un empate a 1 que tampoco dejó buen sabor de boca a los catalanes, ya que querían volver a sumar una victoria rápidamente que les permitiera recuperar el liderato.

 

Constantí

El Constantí comienza la semana con un poderoso puñetazo sobre la mesa. En un partido muy equilibrado contra un rival directo como era el Xerez DFC Esports, los catalanes se hicieron con una importantísima victoria por 3-2. El Constantí mejora cada semana, ya es el equipo máximo anotador de la liga y tiene muy cerca las primeras posiciones.

Igual que el Sant Andreu y la mayoría d’equipos de PS4, al Constantí le tocó afrontar el miércoles las jornadas 13 y 14. El primer partido de la noche enfrentaba al Constantí con el Southern Lions y acabó con victoria catalana por la mínima 1-0. El Constantí sumaba dos victorias seguidas en los dos partidos de la semana y encaraba el tercero y último partido con la ambición de conseguir pleno de victorias.

Pero la semana no acabó con el deseado pleno de victorias del Constantí. En otro partido ajustado, el Constantí cayó derrotado 1-0 por el Elit Legends. Pese a la derrota el Constantí cierra una buena semana que le permite mantener-se en cuarta posición y tener a tiro a los primeros clasificados.

 

Altafulla

La jornada 12 se presentaba complicada para los de Altafulla, jugaban contra el líder de la liga, el Athans GT. El líder mostró con solvencia porqué se mantiene en la primera plaza tantas jornadas El Altafulla llegó a marcar un gol que a la postre fue insuficiente para sumar contra el poderoso rival que se llevaría la victoria por 3-1.

Las otras dos jornadas de la semana, jugadas de manera consecutiva el miércoles, no fueron mejor, de hecho en las dos recibieron goleadas para cerrar una nefasta semana. En el partido correspondiente a la 13ª jornada los de Altafulla jugaban contra el Showtime FC. Los catalanes cayeron por un resultado final de 4-1 y se mantienen penúltimos en la tabla.

Sin tiempo para lamentarse el Altafulla jugaba de nuevo, esta vez contra el colista y el único equipo que no sabía lo que era ganar en liga. Parecía la ocasión perfecta para volver a sumar una victoria que permitiera avanzar un sitio en la clasificación, pero el partido acabó en tragedia. Fue un partido muy contundente en goles pero también en faltas, hasta 6 amarillas vieron los jugadores del X Gaming, que se llevaron el duelo por goleada 0-4.

 

Santfeliuenc

Atendiendo únicamente al rival de la jornada y al resultado obtenido podríamos decir que ha sido una mala 12ª jornada para el Santfe, pero analizando de manera global los otros resultados queda la sensación que no es mala jornada, sino de ser un buen punto que lamentablemente no pudieron ser 3. El inesperado empate a 3 del Santfe contra el Inthesky seguía manteniendo a los catalanes como líderes y dejando la clasificación aún más ajustada en la parte superior.

El empate de la jornada anterior sirvió de toque de atención al Santfeliuenc: si querían ganar al RBB Supporters, el rival duro de la semana, tenían que jugar con máxima concentración. Y así fue, el Santfe salió enchufadísimo desde el silbato inicial y mostró su superioridad en el campo. El duelo directo por el liderato de la liga se saldó con un resultado de 2-0 a favor de los catalanes, que dejaron magníficas sensaciones durante el partido.

Con la moral alta, el Sanfe afrontaba la 14ª jornada contra el Typhoons MG. Pero en seguida se encontraron con un rival difícil de dominar y con ganas de plantar cara al líder. Después de un encuentro igualado los dos equipos se repartieron los puntos con un resultado de 2-2. El empate supone un anímico golpe para el Santfeliuenc que ve como últimamente le cuesta encadenar victorias seguidas y ve amenazado su liderato.

 

Piera

El Piera tenía una semana plácida donde tan solo el jueves disputaría partido de liga. El partido correspondiente a la 12ª jornada debían jugarlo contra el Girocosmos y el de la 13ª contra MMC FIFA Team. Los dos equipos están descalificados de la competición y por lo tanto ambos partidos computan como victorias 1-0 para los catalanes.

Quizás por falta de partidos oficiales, un poco de relajación viendo que su rival estaba lejos en la tabla, exceso de confianza por la buena racha encadenada o incluso un poco de todo, pero en cualquier caso el Piera no pudo sumar los 3 puntos contra The Project. El partido acabó 1-1 y no se puede decir que sea un mal punto, pero los de Piera estaban en racha y sumando de tres en tres para apuntar a las primeras posiciones y este puntito les puede hacer recular ligeramente en sus aspiraciones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *