Al Llagostera li falta trobar-se

El Llagostera eSports no acaba de trobar la regularitat en els resultats

Començava una nova setmana i l’equip gironí encarava els dos únics partits que havia de disputar. Després de la retirada de “The Warriors FC” de la competició els únics rivals eren Gold Spain i Alicante United.

En el primer partit, els de fantastico-1 s’enfrontaven amb l’equip Gold Spain. Havia de ser un partit molt disputat ja que estaven empatats a punts en aquell moment. I així va ser, el partit es va decidir al minut 90 amb una derrota del Llagostera per 2-3

Per últim, tocava visitar el camp del cuer de la classificació. El Llagostera es va veure molt segur en defensa, va marcar aviat i no va parar d’atacar durant tota la primera part. En la segona part  els dos clubs es van canviar els papers. L’Alicante United es va posar les piles i van marcar a la segona part desplegant tot el seu arsenal ofensiu.

 

El Llagostera eSports no acaba de encontrar la regularidad en los resultados

Comenzaba una nueva semana y el equipo gerundense encaraba los dos únicos partidos que debía disputar. Tras la retirada de “The Warriors FC” de la competición los únicos rivales eran Gold Spain y Alicante United.

En el primer partido, los de fantastico-1 se enfrentaban con el equipo Gold Spain. Tenía que ser un partido muy disputado ya que estaban empatados a puntos en ese momento. Y así fue, el partido se decidió en el minuto 90 con una derrota del Llagostera por 2-3

Por último, tocaba visitar el campo del colista de la clasificación. El Llagostera se vio muy seguro en defensa, marcó pronto y no paró de atacar durante toda la primera parte. En la segunda parte los dos clubes se cambiaron los papeles. El Alicante United se puso las pilas y marcaron en la segunda parte desplegando todo su arsenal ofensivo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *