Tot a punt per a la primera edició de la Terrassa eSports Cup

Aquest dissabte els jugadors i aficionats al FIFA 18 per a PS4 tenen una cita a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Es tracta de la primera competició de videojocs organitzada pel Terrassa FC. El club per ara no compta amb equip oficial d’eSports en lligues d’onze contra onze, però si que disposa de jugadors representants del club en competicions individuals com aquest mateix torneig. Primer torneig que compta amb la presència d’FDC com a mitjà acreditat

El Terrassa FC organitzarà aquest dissabte 27 a la sala VIP del seu estadi aquest pioner torneig en l’àmbit dels eSports catalans. La valenta iniciativa està recolzada pel Bar Gamers Club de Terrassa i per la botiga online de grips Kontrolgrips, gràcies als quals hi haurà 300 € en metàl·lic destinats a premis i altres obsequis per als jugadors participants.

La Terrassa eSports Cup arrancarà a les 10 del matí i està previst que transcorri de la següent manera. Serà un torneig individual de com a màxim 32 participants i els partits es duran a terme en format d’eliminatòries directes, cada una al millor de 3 partits. És a dir serà un torneig de KO directe on la primera elimatòria serà la dels setzens de final, i per passar ronda un jugador ha de guanyar dues vegades al seu rival.

En l’apartat de premis i obsequis es pot apreciar que tots els participants rebran una entrada pel partit de futbol de 3a divisió nacional que enfrontarà al Terrassa FC contra CE l’Hospitalet el proper 28 de gener al mateix estadi del Terrassa. Els vuit primers classificats també rebran uns grips per millorar la comoditat i precisió dels comandaments de les seves consoles. Els tres integrants del podi rebran una samarreta oficial del Terrassa FC, el finalista s’endurà 100 € i finalment qui s’alci com a campió rebrà 200 € i la copa que acredita el seu triomf.

Des de FDC seguirem de ben a prop el torneig: entrevistarem organitzadors, jugadors i campions per tal d’oferir un retrat ben detallat de tot el que donarà de si aquesta apassionant iniciativa duta a terme pel Terrassa FC.

 

Todo preparado para la primera Terrassa eSports Cup

Este sábado los jugadores y aficionados al FIFA 18 para PS4 tienen una cita en el Estadi Olímpic de Terrassa. Se trata de la primera competición de videojuegos organizada por el Terrasa FC. El club no posee equipo oficial d’eSports en ligas de 11 contra 11, pero si dispone de jugadores que representen al club en competiciones individuales como este mismo torneo.

 

El Terrassa FC organizará este sábado 27 en la sala VIP de su estadio este torneo pionero en el ámbito de los eSports catalanes. La valiente iniciativa está respaldada por el Bar Gamers Club de Terressa y por la tienda online de grips Kontrolgrips, gracias a los cuales habrá 300 € en metálico destinados a premios y otros obsequios para los jugadores participantes.

La Terrassa eSports Cup arrancará a las 10 de la mañana y está previsto que transcurra de la siguiente manera. Será un torneo individual de como máximo 32 participantes y los partidos se llevaran a cabo en formato de eliminatorias directas, cada una al mejor de 3 partidos. Esto significa que se trata de un torneo de KO directo donde la primera eliminatoria será los dieciseisavos de final, y para pasar ronda un jugador debe ganar dos partidos a su rival.

En el apartado de premios y obsequios se puede apreciar que todos aquellos que participen recibirán una entrada para el partido de futbol de 3ª división nacional que enfrentará al Terrassa FC contra el CE l’Hospitalet el próximo 28 de enero en el mismo estadio del Terrassa. Los ocho primeros clasificados también recibirán unos grips para mejorar la comodidad y precisión de los mandos de sus consolas. Los tres primeros, integrantes del podio, recibirán una camiseta oficial del Terrassa FC, el finalista se llevará 100 € y finalmente quien se alce como campeón recibirá 200 € y la copa que acredita el triunfo.

Des de FDC seguiremos de cerca el torneo: entrevistaremos a organizadores, jugadores y al campeón con tal de ofrecer un detallado retrato de todo lo que puede dar de sí esta apasionante iniciativa llevada a cabo por el Terrassa FC.

Author: Miquel Martí

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *