La primera Terrassa eSports Cup esdevé un èxit rotund

En un torneig igualat ple de jugadors coneguts i de molt nivell, Drecks s’alça amb la victòria després de derrotar en la final a SaO, que cometia pel UE Cornellà eSports

El Terrassa FC fa les seves primeres passes en la secció d’eSpots amb molta fermesa. El projecte originat per Kensuke, a qui tothom dels eSpots coneix per la seva dilatada experiència en grans competicions de FIFA a nivell mundial, ha arrancat com un tro. Amb les idees clares del que es volia fer, gran confiança en la participació de jugadors top i tot el suport i llibertat de moviments per part del Terrassa, s’ha generat un excel·lent torneig d’eSports que no pot ser més que l’inici de molts més que vindran.

Tant els jugadors, organitzadors i els patrocinadors es mostren àmpliament satisfets per com ha transcorregut la Terrassa eSports Cup. Tot i ser el primer torneig que emplaçava i organitzava l’equip de Terrassa, comptava amb l’experiència de grans veterans d’aquesta mena d’events. Aquest fet es va fer notar en importants aspectes com ara la preparació prèvia de l’espai emprat per la disputa de la copa, la sala VIP de l’Estadi Olímpic de Terrassa, o la realització amb antelació del quadre de partits, fet que va beneficiar molt la fluïdesa dels creuaments. Aquets fets van ser destacats unànimement per jugadors i assistents al esdeveniment. Fins i tot es van cuidar els detalls com els de disposar d’una bona horeta de descans per dinar i recuperar així energies per afrontar la recta final de la copa.

El torneig va començar amb rigorosa puntualitat i es va desenvolupar de manera tranquil·la i organitzada, sense grans contratemps. La primera ronda de 16ns de final es va poder realitzar de manera ràpida gràcies a les 6 PS4 i respectius televisors que disposava l’organització, gentilesa del seu patrocinador Gamers Club, un bar que fa les delícies dels gamers de Terrassa. En aquesta primera ronda es van trobar els emparellaments més desequilibrats i la majoria dels creuaments es van resoldre per 2 victòries a 0. Però la següent ronda la cosa ja va ser molt més apretada i molts dels emparellaments es van haver de resoldre en el tercer partit. Amb només 8 participants restants es va arribar al merescut descans per dinar i afrontar els quarts de final amb energies.

Després d’uns quarts de final trepidant els emparellaments de semis van quedar de la manera següent: per una banda es veurien les cares SaO i Espi, ambdós representants d’equips catalans, Cornellà i Terrassa respectivament i per l’altre s’enfrontarien Kaiser i Drecks. Les dues es van resoldre de manera molt ajustada per dues victòries a una. La final estava servida i en ella es veurien les cares i es disputarien el campionat SaO i Drecks. La final, com era d’esperar va estar molt ajustada i els partits es van resoldre sempre per la mínima diferència de gols. SaO va anar sempre a remolc d’un Drecks molt segur. Després de dos tensos partits a cara o creu la final va caure del costat de Drecks, al endur-se els partits per 2-3 i 1-2. El flamant campió ens va declarar després de rebre el trofeu que sabia que estava en un bon moment de forma i tenia moltes opcions de fer un gran paper, però que va ser sobretot el suport i l’assistència rebuda pels seus dos companys el que li va donar el plus de competitivitat i d’energia per superar les adversitats i coronar-se campió.

En cop finalitzada la copa és balanç és molt positiu. Els equips catalans van tenir un molt bon paper, especialment el debutant en competició oficial, el Cornellà, que va aconseguir el subcampionat. L’altre patrocinador del campionat, Kontrolgrips, va assistir en tot moment al torneig i va veure satisfet com la iniciativa recolzada era un èxit que clamava per a més col·laboració amb el Terrassa FC en un futur molt proper. L’equip es va mostrar satisfet, amb moltes ganes de seguir expandint la seva secció d’eSports i aprofitar l’empenta generada pel bon torneig. Estem segurs que molt aviat tindrem grans noticies sobre el Terrassa FC i us les podrem explicar.

 

Castellà

La primera Terrassa eSports Cup se convierte en un éxito rotundo  

En un torneo igualado lleno de jugadores conocidos y de mucho nivel, Drecks se lleva la victoria tras derrotar en la final a SaO, que competía por el UE Cornellà eSports.

El Terrassa FC da sus primeros pasos en la sección d’eSports con mucha firmeza. EL proyecto originado por Kensuke, a quien todo el mundo de los eSports conoce por su dilatada experiencia en grandes competiciones de FIFA a nivel mundial, ha arrancado de manera fulgurante. Con las ideas claras de lo que se quería hacer, gran confianza en la participación de jugadores top y todo el soporte y libertad de movimientos por parte del Terrassa, se ha generado un excelente torneo d’eSports que no puede ser otra cosa que el inicio de muchos más que vendrán.

Jugadores, organizadores y patrocinadores coinciden en mostrarse ampliamente satisfechos por cómo ha transcurrido la Terrassa eSports Cup. Pese a ser el primer torneo que emplazaba y organizava el equipo de Terrassa, gozaba de la experiencia de grandes veteranos en este tipo de eventos. Esto se notó en importantes aspectos como la preparación previa del espacio usado para la disputa de la copa, la sala VIP del Estadi Olímpic de Terrassa, o la realización con antelación del cuadro de partidos, que supuso una mayor fluidez en los emparejamientos. Estos hechos fueron destacados unánimamente por jugadores y asistentes al acontecimiento. Incluso se cuidaron detalles como disponer de una hora entera de descanso para comer y recuperar energías para hacer frente a la recta final de la copa.

El torneo empezó con rigurosa puntualidad y se desarrolló de manera tranquila y organizada, sin mayores contratiempos. La primera ronda de 16os de final se pudo realizar de manera rápida gracias a las 6 PS4 y respectivos televisores que disponía la organización, gentileza de su patrocinador Gamers Club, un bar que hace las delicias de los gamers de Terrassa. En esta primera ronda se resolvieron la mayoría de cruces por 2 a 0. Pero la siguiente ronda la cosa iba a estar ya mucho más apretada y la mayoría de los emparejamientos se resolvieron en 3 partidos. Con solo 8 participantes restantes se llegó al merecido descanso para comer y encarar los cuartos de final con energías.

Después de unos cuartos trepidantes los emparejamientos de semis quedaron de la siguiente manera: por un lado se verían las caras SaO y Espi, ambos representantes de equipos catalanes, Cornellà y Terrassa respectivamente y por la otra se enfrentarían Kaiser y Drecks. Las dos se resolvieron de manera muy ajustada por dos victorias a una. La final estaba servida y en esta se verían las caras SaO y Drecks. Como era de esperar, la final estuvo muy igualada y los partidos se resolvieron por la mínima diferencia de goles. SaO fue siempre a remolque de un Drecks muy seguro. Tras dos tensos partidos a cara o cruz la final cayó del lado de Drecks, al llevarse los dos partidos por 2-3 y 1-2. El flamante campeón nos declaró después de recibir el trofeo que sabía de sus opciones y que estaba en un buen momento de forma, pero que sobretodo fue el apoyo y asistencia recibid por sus dos acompañantes lo que le dio ese plus de competitividad y energías para superar adversidades y coronarse campeón.

Una vez finalizada la copa el balance es muy positivo. Los equipos catalanes hicieron un muy buen papel, especialmente el debutante en competición oficial, el Cornellà, que consiguió el subcampeonato. El otro patrocinador del campeonato, Kontrolgrips, asistió en todo momento al torneo y vio satisfecho como la iniciativa que estaba apoyando era un éxito que clamaba más colaboración con el Terrassa FC en un futuro muy próximo. El equipo se mostró satisfecho, con muchas ganas de seguir expandiendo su sección d’eSports y aprovechar el empuje generado por el torneo. Estamos seguros de que muy pronto tendremos grandes noticias sobre el Terrassa FC y os lo podremos explicar.

Author: Miquel Martí

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *