Setmana atípica amb pocs partits però complicats

La cinquena setmana de competició depara menys partits als nostres equips de 5a, 6a i 7a. No obstant els hauran d’afrontar amb màxima concentració ja que s’enfronten a líders de divisions. Setmana especialment important pel Sant Andreu amb duel directe pel liderat.    

 

Pobla

Els pobletans encaren una setmana clau per a sortir de les places perilloses. Els de Besieger13 no van poder aprofitar els duels directes de la setmana anterior i en aquestes tres pròximes jornades rebran a Respect C.F., Art of Touch i Wyverns eSports. Els tres conjunts son a posicions de privil•legi i suposaran grans reptes pels de la Pobla de Mafumet. Si es segueix amb la mala dinámica , la permanencia podría començar a ser una quimera.

UESA

Setmana poc habitual la que li depara el calendari al Sant Andreu. Arrancant a 5 punts de l’actual líder, l’Espectro eSports, els catalans tenen dilluns mateix un enfrontament directe contra ells per mirar de retallar els 5 punts que els separen i lluitar per recuperar el liderat que durant moltes setmanes ha estat seu. En la següent jornada corresponent al dimarts, la UESA es veurà les cares amb l’equip que ocupa l’altre extrem de la classificació, en aquest cas el rival serà el cuer de la lliga, el Guardia de la Noche FC. Aquí s’acabarà la setmana pel Sant Andreu ja que dimecres no disputen cap partit al tocar un equip desqualificat, l’ Spanish Legends.

Constantí

El Constantí té davant seu una setmana on pot donar un important cop d’autoritat i fer-se amb la 3a plaça de la taula, amenaçant als dos líders. Dilluns i dimarts jugaran contra Team Aqma i Black Poison CF respectivament. Ambdós equips es troben mal classificats a la lliga i requeriran que el Constantí no es confiï per poder de 3 en 3. Finalment en la jornada de dimecres canviarà dràsticament el nivell del rival, que no serà altre que The 0nly 0nes, actualment líders empatats amb Frankotiradores.

Altafulla

L’Altafulla és dels pocs equips catalans que disputaran 3 partits de lliga aquesta setmana. Després d’una setmana per oblidar, els altafullencs busquen recuperar les sensacions i tornar a sumar punts. Porten moltes setmanes en la penúltima classificació i encara tenen opcions de guanyar un parell de llocs o inclús d’acabar últims si no reaccionen a temps. Per mirar ser trencar la dinàmica el rival del dilluns serà el Kange eSports, dimarts l’ Efficiency Team i finalment dimecres toca el plat fort, el líder RayoMahalahonda.

Santfeliuenc

Setmana plàcida a Sant Feliu. Un sol partit de lliga espera al Santfeliuenc aquest dilluns contra UD Sevixere. Després d’una setmana bastant irregular, sobretot en defensa, esperem tornar a veure un concentrat Santfe que pugui resoldre el seu únic partit de la setmana i es mantingui com a líder una setmana més. Dimarts i dimecres descansaran al jugar contra equips desqualificats, serien en aquest cas 11 Conocidos i Los Ultimates respectivament.

Piera

El Piera té dos partits aquesta setmana però tots dos es presenten com encontres de màxima igualtat on pot passar de tot. Dilluns toca jugar contra Eskombros i dimecres contra Hombres de Piki. Els dos es troben per sota els catalans en la classificació, però a molts pocs punts. Si els pierencs aconseguissin bons resultats es podrien enfilar fins la segona posició de la lliga.  Dimarts tocaria partit contra el desqualificat Spain Titan, per això l’equip descansarà i prepararà el següent partit amb la màxima concentració.

 

 

Castellà

Setmana atípica con pocos partidos aunque complicados

La quinta semana de competición depara menos partidos a nuestros equipos de 5ª, 6ª y 7ª división. Sin embargo los deberán afrontar con máxima concentración ya que se enfrentan a líderes de divisiones. Semana especialmente importante para el Sant Andreu con duelo directo por recuperar el liderato.

 

Puebla
Los de la Pobla encaran una semana clave para salir de las plazas peligrosas. Los de Besieger13 no pudieron aprovechar los duelos directos de la semana anterior y en estas tres próximas jornadas recibirán a Respect C.F., Art of Touch y Wyverns eSports. Los tres conjuntos estarán en posiciones de privilegio y supondrán grandes retos para los de la Pobla de Mafumet. Si se sigue con la mala dinámica, la permanencia podría empezar a ser una quimera.

UESA

Semana poco habitual la que le depara el calendario al Sant Andreu. Arrancando a 5 puntos del actual líder, el Espectro eSports, los catalanes tienen este mismo lunes un enfrentamiento directo contra ellos para tratar de recortar los 5 puntos que los separan y luchar por recuperar el liderato que durante muchas semanas ha sido suyo. En la siguiente jornada correspondiente al martes, la UESA se verá las caras con el equipo que ocupa el otro extremo de la clasificación, en este caso el rival será el colista de la liga la Guardia de la Noche FC. Aquí se acabará la semana liguera para el Sant Andreu ya que miércoles no disputan partido al tocar contra un equipo descalificado, el Spanish Legends.

Constantí

El Constantí tiene delante una semana donde puede dar un importante golpe de autoridad y conseguir la 3ª posición de la tabla, amenazando a los dos líderes. Lunes y martes juegan contra Team Aqma y Black Poison respectivamente. Ambos equipos se encuentran mal clasificados en liga y requerirán que el Constantí no se confie para poder sumar de 3 en 3. Finalmente en la jornada del miércoles cambiará drásticamente el nivel del rival, que no será otro que The 0nly 0nes, actualmente líderes empatados con Frankotiradores.

Altafulla

El Altafulla es de los pocos equipos catalanes que disputaran los 3 partidos de liga esta semana. Después de una semana para olvidar, los de Altafulla buscan recuperar las sensaciones y volver a sumar puntos. Llevan muchas semanas estancados en la penúltima posición y aún tienen opciones de ganar un par de sitios o incluso de acabar últimos si no reaccionan a tiempo. Para tratar de romper la mala dinámica el rival del lunes será Kange eSports, martes Efficiency Team y miércoles toca el plato fuerte, el líder RayoMahalahomda.

Santfeliuenc

Semana plácida en Sant Feliu. Un solo partido de liga espera al Santfeliuenc este lunes conta UD Sevixere. Después de una semana algo irregular, sobretodo en defensa, esperamos volver a ver un concentrado Santfe que pueda resolver su único partido de la semana y mantenerse como líder una semana más. Martes y miércoles descansarán al tener que jugar contra equipos descalificados, serían en este caso 11 Conocidos y Los Ultimates respectivamente.

Piera

El Piera tiene dos partidos esta semana pero ambos se presentan como encuentros de máxima igualdad donde puede pasar de todo. Lunes toca jugar contra Eskombros y miércoles contra Hombres de Piki. Los dos se encuentran por debajo de los catalanes en la clasificación, pero a muy pocos puntos de distancia. Si los de Piera consiguen buenos resultados podrían escalar hasta la segunda posición de la liga. Martes tocaría partido contra el descalificado Spain Titan, por este motivo el equipo descansará y preparará el siguiente partido con la máxima concentración.

Author: Miquel Martí

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *