RCD Espanyol eSports – Nàstic eSports : Duel català a capa i espasa a PS4

L’equip barceloní rep a casa el Nàstic en un altre duel d’equips catalans després d’haver-se jugat el derbi del Camp de Tarragona fa dues jornades

L’Espanyol ve de perdre el partit contra el FRL Team i farà tot el possible per sumar els tres punts avui i seguir líder a la classificació de Segona Divisió de VFO. El Nàstic, també va perdre contra l’equip revelació d’aquesta temporada, el Vendaball FC, per 1-5.

Una estadística entre aquests dos equips força significativa és que els de xCoprat són els màxims golejadors de la categoria. En canvi, els de MiguelCheca són els que han fet menys gols.

L´únic precedent d’aquests dos equips amb l’Espanyol com a local és de 4-1 a favor de l’equip barceloní.

Serà el dia dels debuts a la lliga de Rcjavi95, Caco96 o Atanasio_17 per part de l’Espanyol o de la continuïtat de Guto_12_ i Braveitor10 en l’onze grana? Avui a les 23.10 es veurà un gran partit i es resoldran aquests dubtes.

 

Castellà

Una jornada después, se vuelve a disputar un partido entre equipos catalanes

El equipo barcelonés recibe en casa al Nàstic en otro duelo de equipos catalanes después de haberse jugado el derbi del Camp de Tarragona hace dos jornadas.

El Espanyol viene de perder su partido contra el FRL Team y hará todo lo posible para sumar los tres puntos hoy y seguir líder en la clasificación de Segunda División de VFO. El Nàstic también perdió contra el equipo revelación de esta temporada, el Vendaball FC, por 1-5.

Una estadística entre estos dos equipos bastante significativa es que los de xCoprat son los máximos goleadores de la categoría. En cambio, los de MiguelCheca son los que han hecho menos goles.

El único precedente de estos dos equipos con el Espanyol como local es de 4-1 a favor del equipo barcelonés.

¿Será el día de los debuts en liga de Rcjavi95, Caco96 o Atanasio_17 por parte del Espanyol o de la continuidad de Guto_12_ y Braveitor10 en el once grana? Hoy a las 23.10 se verá un gran partido y se resolverán estas dudas.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *