Equip FDC

FDC no seria possible sense l’equip que hi te al darrere. Aquests són els encarregats de portar-vos tota l’actualitat i l’informació dels clubs catalans amb secció d’eSports, un grup humà ben format en els àmbits i les destresses que requereixen els eSports.

 

ÀLEX BELTRÀN

24 anys. Barceloní. Historiador, professor i periodista esportiu. Fundador i director de FDC i PCS TV. També col.laboro a la cátedra d’eSports de la UCAM i sóc redactor web al FC Barcelona.

MARC WIDMER

20 anys. Tarragoní. Aficionat a Youtube i als eSports. La creativitat m’apassiona, i si hi ha alguna cosa en la que em puc pasar 6 hores seguides treballant, és editant.

ALEIX GONZALEZ

17 anys. Sant Andreu. Futur periodista esportiu. Encarregat de la secció d’opinió d’FDC: La tribuna. Aficionat als eSports de FIFA.

MIQUEL MARTÍ

28 anys. Santfeliuenc. Editor de vídeo i motiongraphics. Apassionat als videojocs, els esports, el cinema i les sèries. Em considero un creatiu multiplataforma capaç de dur a terme projectes tan variats ara com escriure guions, crear videojocs, inventar jocs de cartes i fins i tot jocs de taulell.

MARTÍ CALLARISA

22 anys. Barceloní. Estudiant d’APSD. Interessat en el món de les labors socials i en el periodisme enfocat als videojocs. Especilitzat a MOBA’s.

ROGER JUST

19 anys. Reusenc. Aficionat del C.F Reus i del futbol en general. Estudiant de Geografía i Ordenació del Territori a la URV